Min start

Rogers anor

Rogers pappa föddes i Göteborg men hans anor är spridda i större delen av Sverige, från Skåne till Norrland. Rogers mamma föddes i Träslöv, Halland och hennes anor är mer sammanhållna i Halland, främst runt Rolfstorp och en del i landsbygden mellan Falkenberg och Halmstad.

Farfar Roy Erik Fredi Nilsson var en man som föddes i Helsingborg 1921 men levde och dog i Göteborg 1973. Han levde ett hört liv med ett beroende av alkohol vilket gjorde att min pappa och min farmor levde ensamma. Farmor Maj-Britt Karlsson var en kvinna som föddes i Västra Frölunda 1919 och dog i Karlskrona 2013.

Morfar Erik Oskarsson var en man som föddes i Rolfstorp 1924 och dog i Trönninge 2011, han var tvilling och en man som älskade alla barnbarnen. En riktigt mysmorfar för alla oss 9 barnbarn. Mormor Kerstin Antonsson var en kvinna som föddes i Värö 1927 och dog i Veddige 2019, född som oäkta barn med en pappa som lämnade henne och hennes mor men som blev adopterad och älskad av sin adoptiv far.

sv_SESvenska